Kim Vittrup Pedersen

Sales Manager

phone23412008

E-mail

Kim Vittrup Pedersen

Specialistområder: Industri, Værfter, Bygge & Anlæg, Spildevand, Faldsikring, Undervisning

Siden 1999 har Stennevad været min arbejdsplads. Jeg er i dag sales manager og er desuden med til at udvikle forretningen Stennevad og produktprogrammet, vi har. Undervisning er også en del af min hverdag, der omhandler produkter og lovgivning, brugen af værnemidler generelt, faldsikring og evakuering.

Min vej hertil i dag har budt på mange berøringsflader inden for personligt sikkerhedsudstyr, hvilket har givet mig en bred ekspertise inden for området af værnemidler. Jeg har blandt andet været med til at kickstarte Stennevads faldsikringsafdeling, der i dag projekterer, monterer og servicerer fastinstallerede faldsikringssystemer over hele landet og i udlandet. Et af de områder, der er konstant voksende fokus på. Derfor er det også en vital del for Stennevad, at vi alle følger med lovgivning og produktudviklingen. Det er den eneste måde, hvorpå vi følger med rent forretningsmæssigt.

Jeg havde i en periode ansvaret for stennevad.dk, har forhandlet med leverandører og kunder, planlagt messer og i det hele taget været en del af den daglige drift. Jeg har altid kunnet se mig selv i den ånd, der er i Stennevad, hvor vi gør meget ud af at betragte både vores leverandører og kunder som samarbejdspartnere i en travl dagligdag med mange sikkerhedsmæssige udfordringer på arbejdspladsen.

Jeg er altid klar til at rådgive vedrørende faldsikring, åndedrætsværn, dragter, gasdetection samt kemikalie- og arbejdshandsker. Vi har nu også fået lagerautomater som jeg kan være behjælpelig med oplysninger om. Få 100 % kontrol med forbruget af værnemidler, værktøj og lignende forbrugsvarer med en lagerautomat. Vi er ikke i tvivl om, at automatiseringer på dette område er kommet for at blive. Derfor er mine salgskolleger klar med én af de bedste og mest fuldendte løsninger på markedet i dag.

Giv mig et kald, så hjælper jeg

keyboard_arrow_up