Peter Nikolajsen

Sales Manager

phone22362445

E-mail

Peter Nikolajsen

Specialistområder:  Industri, Pharma, Komposit, Forhandlere, Faldsikring, Bygge & Anlæg

PPE specialist med mere end 20 års kunde erfaring.

Mit speciale område ligger inden for indkøbsoptimering, herunder vending machines også kaldet lagerautomater. Men også generelle personlige værnemidler ligger til min metier, når et hvilket som helst arbejdsmiljø skal sikres, så du som arbejder kan færdes og agere sikkert uanset tidspunkt og sikkerhedsmæssige udfordring.

Når det handler om faldsikring, så er jeg kompetent person og kan efterse mere end 15 velkendte brands af producenter.

Jeg sørger for at din virksomhed får markedets bedste produkter, til rette tid, i form af rette opgave og den helt rigtige pris. Dette sikrer, at I altid er sikre på arbejdet og ikke mindst konkurrencedygtige nu og i fremtiden.

I mine øjne handler det altid om din personlige sikkerhed. Derfor stopper jeg ikke ved leveringen af et produkt. Jeg sikrer mig altid, at du som kunde ved, hvordan et værnemiddel skal bruges korrekt. Personlig sikkerhed handler først og fremmest om forståelse for og viden om sikring af en aktuel arbejdssituation. Det sker altid bedst muligt i en dialog mellem mig som rådgiver og dig som bruger. Hvis du ikke er ordentligt klædt på til en arbejdsopgave, risikerer du at blive skadet både fysisk og økonomisk.

Det kræver, at Stennevad som leverandør sammen med kunden forholder os til regler og omgivelser og dermed løbende er opdateret på forandringer, nye produkter samt ny lovgivning på et relevant område.

Et godt og sikkert arbejdsmiljø kræver en bred forståelse af den opgave som skal løses. Der er ingen selvfølgeligheder i den udmelding. For i denne branche er intet scenarie som det forrige. Der er altid mere i sikkerhed end salget alene. Den sammensætning gør jeg altid mine kunder opmærksom på.

Brug tiden på det, som I er gode til og lad mig løse det sikkerhedsmæssige.

Stennevad - vi redder dit liv med sikkerhed.

keyboard_arrow_up