Lisbeth Askjær Jørgensen

Graphic Marketeer

phone29102445

E-mail

Lisbeth Askjær Jørgensen

Man siger, at et billede siger mere end tusind ord. Det visuelle har med andre ord utrolig stor betydning for ethvert budskab. Med min uddannelse som multimediedesigner, er det her jeg er på hjemmebane!

Med et stærkt ”grafisk øje” og en stor sans for detaljer, sætter jeg mit præg på Stennevads grafiske materiale. Dette gælder alt fra produktlogoer, brochurer og kataloger til messevægge, merchandise og webgrafik. I samarbejde med Lasse Mortensen og Thomas Jensen, er fokus at styrke Stennevads position både online og offline.

I mit arbejde er Stennevads visuelle identitet alfa og omega. Min vigtigste opgave er at styrke og skabe sammenhængskraften på alle kanaler, så kunden aldrig bliver i tvivl om, hvem Stennevad er og hvad vi som virksomhed tilbyder.

Som designer er min tilgang minimalistisk, og jeg er tilhænger af udtrykkene: ”less is more” og ”keep it simple”. Hellere få designelementer, der kommer til sin ret, end mange designelementer, der kæmper for meget om opmærksomheden.

Jeg har en baggrund som driftsleder i Føtex, hvilket har givet mig en bred viden inden for salg og drift i detailhandlen. Her var jeg vant til at have mange bolde i luften, og det har lært mig at arbejde effektivt og struktureret mod et bestemt mål. Jeg er god til at skabe mig et overblik, prioritere mine opgaver og arbejde ud fra deadlines.

Min fritid er dedikeret til min kæreste, familie og venner. Går der en god film i biografen, er det her du kan finde mig. Derudover elsker jeg at rejse, og det er her jeg finder inspiration, ro og kreativitet til at løse mine daglige opgaver.

Hos Stennevad er humøret højt og der er altid nye idéer i støbeskeen. Det passer til mig som person. Jeg er en positiv og ansvarsbevidst holdspiller, der altid er klar på en ny udfordring!

keyboard_arrow_up