Henning Pedersen

Serviceassistent

phone61553542

E-mail

Henning Pedersen

Med mine 62 år er jeg en af alderspræsidenterne i Stennevad. Med en grunduddannelse inden for handel har jeg siden starten ved firmaet i 1985 udviklet mig med virksomheden.

Jeg blev ansat som lagermand i Stennevad for over 32 år siden. Men jeg skulle hurtigt finde ud at mulighederne for at udforske nye arbejdsområder var til stede. Min start på lageret var derfor kun en begyndelse og jeg kom hurtigt i direkte kontakt med kunder ved telefonisk og personlig ekspedition. Jeg har så vidt muligt altid forsøgt at ud vikle mig sammen med virksomheden, hvilket har bragt mig hele vejen til service og kontrol i dag. Jeg har siden vi startede med salg af Faldsikring været på mange uddannelser for at dygtiggøre mig i service af PPE og Faldblokke. Jeg har desuden også lavet service på høreværn, friskluftsforsyninger, skærme m.m.

De sidste mange år har jeg kørt Danmark rundt og serviceret AMBU førstehjælps dukker og hjertestartere. Det er med til at løfte min hverdag at komme ud og møde kunderne på deres hjemmebane og se deres udfordringer tæt på. Ofte giver det en god vinkel til at få italesat eventuelle udfordringer. I sidste ende ender jeg og min kunder med en bedre indbyrdes forståelse og en løsning, der kan bruges.

Jeg kan godt lide at komme rundt til de steder, hvor udstyret er og komme i en god kontakt med brugerne. Den viden om brugen af vores produkter er uvurderlig for Stennevad og jeg, når vi skal finde nye veje og produkter inden for et så vigtigt område som personlig arbejdssikkerhed, faldsikring, uddannelse og service.

Jeg får det godt, når jeg leverer en god service, som så også gør, at jeg kan komme igen og føler mig velkommen. Min kontakt til kunderne skal altid bygge på tillid og gensidig forståelse og respekt for, hvad vi hver især står for.

keyboard_arrow_up