ATG

ATG MaxiFlex Cut 34-1743

MaxiFlex Cut er en snitbestandig MaxiFlex, som stadig er meget tynd, fleksibel, fingerfærdig og komfortabel. Den indeholder hverken DMF eller SVHCs (REACH).

Tilføj til bestilling

Navn
Varenummer
Leverandørnummer
Lagerstatus
Pris
Colli
 

Tekniske specifikationer

Handske

Personlige værnemidler

CE kategoriKategori 2

Generel

Produkt typeSkærehæmmende
StandardEN388, EN407
FarveSort

Beskrivelse

CUTtech kombinerer og blander garn og fibre af høj kvalitet med det formål at skabe forskellige snitbeskyttelsesniveauer. Det er nemlig Atg's filosofi at give deres kunder et højt komfortniveau så de føler sig tilfredse, når de bærer vores handsker.

Atg får kun deres fibre fra vigtige forretningspartnere, de har samarbejdet med længe. Når de modtager fibrene, snos og behandles de som et led i fremstillingen, og slutproduktet er innovativt garn og innovative fibre, som er lette og fleksible. De fremstilles, så optimal ydeevne opnås.

For nylig fik CUTtech serien tilføjet en permanent nitrilforstærkning mellem tommel- og pegefinger. Dermed forstærkes et område, som er et problem for de fleste handsker, hvilket forøger handskens levetid og reducerer udgifterne til udskiftning. Yderligere snitbeskyttelse er en ekstra bonus sammen med selvtillid i forbindelse med håndtering af materialer og komponenter med skarpe kanter. CUTtech giver dig optimal snitbeskyttelse vha. innovative fibre.

Dokumenter

Brugsanvisning

Dataark

Brugsanvisning

Overensstemmelses-erklæring

keyboard_arrow_up