RSG

Combipack 300302 M plus 2 P3 filtre

Åndedrætsværn, når det er godt, nemt og hurtigt på samme tid. Combipack indeholder en Halvmaske samt de filtre, du og kollegerne behøver.

Tilføj til bestilling

Navn
Varenummer
Leverandørnummer
Lagerstatus
Pris
Colli
 

Tekniske specifikationer

Åndedrætsværn

Personlige værnemidler

Generel

StandardEN140
Produkt typeHalvmasker

Beskrivelse

Combipack 300302 plus 2 P3 filtre

Med denne startpakke fra RSG er du og kollegerne hurtigt i gang med arbejdet uden at skulle bekymre jer om at være utilstrækkeligt beskyttet af jeres åndedrætsværn.

Maskens let justerbare hovedbånd, komfortable pasform og standard DIN gevind gør den til en tro og behagelig følgesvend, når der skal arbejdes i åndedrætsfarlige miljøer.

200-seriens halvmasker er fremstillet med brugeregenskaber i tankerne, i tillæg til bærersikkerhed. Ansigtsmasken er velegnet til en række arbejdsområder, herunder byggeri, malerarbejde, sprøjtning og generel industri.

Combipack P3 kan fås med den størrelse halvmaske, der passer dig bedst, hvad enten det er størrelse S, M, L

Beskyttelsesniveau
Beskyttelsesfaktor: 50X N.P.F. 20X A.P.F. (10 med gasfilter)
Begrænsninger: Må ikke anvendes i lukkede rum eller steder med et iltniveau på under 19%!
Vedligeholdelse: Skal foretages mindst 1 gang om året ved hjælp af grundig rengøring og kontrol af ventiler og hovedbånd.

Når snakken falder på åndedrætsværn, så er Combipack velegnet til de fleste kortere varende opgaver for fagfolk, der ved, hvordan de arbejder iført filtrerende åndedrætsværn. Viden er utroligt vigtig, fordi det kan gøre en kæmpe forskel, når man skal beskytte sin vejrtrækning. Her er nogle enkle huskeregler til, hvordan du kommer godt i gang med dit arbejde, når du skal bruge maske. Maks 3 timers brug om dagen. Så find ud af, hvor længe din opgave varer. Så kan du hurtigt konstatere, hvorvidt en filtermaske er nok til arbejdet. Find ud af hvilket filter, der skal bruges.

Læs eventuelle sikkerhedsdatablade, hvis der er tale om produkter, der afgiver mere en faste partikler som eksempelvis støv. Eventuelt med en Fittest hos Stennevad. Hvis disse ting, virker udfordrende, så er der ingen grund til at fortvivle. Kundeservice og Stennevads landsdækkende og erfarne konsulenter er klar til at rådgive dig i brug og vedligehold af det korrekte åndedrætsværn, der meget vel kan være din helt egen personlige arbejdssikkerhed i form af en Combipack fra RSG.

Vi redder dit liv med sikkerhed.

Dokumenter

Brugsanvisning

keyboard_arrow_up