RSG

33011040

RSG A1P3 filter 301209

Til RSG 200-serien. Den nye generation a filter til åndedrætsværn fra RSG. 6 stk. i en æske

  • checkPå Lager

74,21 DKK Pris eksl. moms

-
+

Tekniske specifikationer

Åndedrætsværn

Gas & kombifilterA1P3

Personlige værnemidler

CE kategoriKategori 3

Generel

Produkt typeFiltre
StandardEN14387

Beskrivelse

RSG A1P3 filter 301209

A1P3 filter af bedste kvalitet til de arbejdsopgaver, der kan klares på maks 3 timer.

Dette filter giver dig fuld beskyttelse, når det handler om arbejde i områder med farer som gas, støv og lignende faste partikler.

Skruegevind

Beskyttelsesniveau:
Beskyttelsesfaktor: 50X N.P.F. 20X A.P.F. (10 med gasfilter)
Begrænsninger: Må ikke anvendes i lukkede rum eller steder med et iltniveau på under 19%!
Anvendelsesområder: En ideel reservedel til RSG halvmasker og helmasker Rengøring Sanitet Nedbrydning Bygge- og anlægsarbejder

Udskiftelige filterbeholdere som disse er klart at anbefale til de fleste krævende arbejdsopgaver, fordi de sammen med en tilpasset maske yder en absolut bedre beskyttelse end en engangsløsning som støvmasker.

Når du skal geare op på det rigtige sikkerhedsudstyr, så er der næsten ikke noget vigtigere end dit åndedræt og din vejrtrækning. Og med en maske fra RSG har du det allerbedste startpunkt for at kunne udføre dit arbejde sikkert og trygt.

En maske er én ting, men du skal være sikker på, at din maske er udstyret med den rigtige type af filter. Om det er en maske til et eller to filtre gør ingen forskel. Brug altid kun den samme filtertype. Så ikke noget med at kombinere med to forskellige filtre, hvis din maske har to indgange med gevind. Din maske og filtre skal være godkendt til brug sammen. Det vil sige, at du som tommelfingerregel bør lade være med at blande dine RSG produkter med andre brands.

Med disse filterbeholdere er du og kollegerne sikret et topprodukt med performance derefter. Fornuftig pris og en yderst høj kvalitet i et lækkert og stadig traditionelt design. Uanset hvad, så hjælper vi i Stennevad med til, at du finder den rigtige filterløsning til din arbejdsudfordring, fordi det kan betyde en verden til forskel, hvis du beskytter dig på en skæv måde. Kundeservice og vores konsulenter er til for at kunne rådgive og vejlede til den rigtige filterløsning.

Vi redder dit liv med sikkerhed.

Dokumenter

Dataark

Overensstemmelses-erklæring

keyboard_arrow_up