RSG

33011060

RSG P2 forfilter 301200

Til RSG 200-serien. Den nye generation a filter til åndedrætsværn fra RSG. 40 stk. i en æske

  6,37 DKK Pris eksl. moms

  -
  +

  Tekniske specifikationer

  Åndedrætsværn

  PartikelfilterP2

  Personlige værnemidler

  CE kategoriKategori 3

  Generel

  Produkt typeFiltre
  StandardEN143, EN420
  FarveHvid

  Beskrivelse

  RSG P2 forfilter 301200

  P2 forfilter af bedste kvalitet til de arbejdsopgaver, der kan klares på maks 3 timer.

  Dette filter giver dig fuld beskyttelse, når det handler om arbejde i områder med farer som, støv og lignende faste partikler.

  Skruegevind

  Beskyttelsesniveau:
  Beskyttelsesfaktor: 50X N.P.F. 20X A.P.F. (10 med gasfilter)
  Begrænsninger: Må ikke anvendes i lukkede rum eller steder med et iltniveau på under 19%!
  Anvendelsesområder: En ideel reservedel til RSG halvmasker og helmasker Rengøring Sanitet Nedbrydning Bygge- og anlægsarbejder

  Udskiftelige filterbeholdere som disse er klart at anbefale til de fleste krævende arbejdsopgaver, fordi de sammen med en tilpasset maske yder en absolut bedre beskyttelse end en engangsløsning som støvmasker.

  Når du skal geare op på det rigtige sikkerhedsudstyr, så er der næsten ikke noget vigtigere end dit åndedræt og din vejrtrækning. Og med en maske fra RSG har du det allerbedste startpunkt for at kunne udføre dit arbejde sikkert og trygt.

  En maske er én ting, men du skal være sikker på, at din maske er udstyret med den rigtige type af filter. Om det er en maske til et eller to filtre gør ingen forskel. Brug altid kun den samme filtertype. Så ikke noget med at kombinere med to forskellige filtre, hvis din maske har to indgange med gevind. Din maske og filtre skal være godkendt til brug sammen. Det vil sige, at du som tommelfingerregel bør lade være med at blande dine RSG produkter med andre brands.

  Med disse filterbeholdere er du og kollegerne sikret et topprodukt med performance derefter. Fornuftig pris og en yderst høj kvalitet i et lækkert og stadig traditionelt design. Uanset hvad, så hjælper vi i Stennevad med til, at du finder den rigtige filterløsning til din arbejdsudfordring, fordi det kan betyde en verden til forskel, hvis du beskytter dig på en skæv måde. Kundeservice og vores konsulenter er til for at kunne rådgive og vejlede til den rigtige filterløsning.

  Vi redder dit liv med sikkerhed.

  Dokumenter

  Overensstemmelses-erklæring

  Dataark

  Relaterede produkter

  keyboard_arrow_up