Tilbehør

På denne side finder du tilbehør til din arbejdsbeklædning. Hvis du ønsker at opgradere din arbejdsbeklædning, eller forlænge levetiden, kræver det den rigtige tilbehør. Se vores udvalg af tilbehør til beklædning her.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  ...

  Nyt liv til din sikkerhedsbeklædning med tilbehør

  I flere hundrede år har skødeskind og svejsebeklædning været en del af industriarbejderen udrustning på arbejdet. Og ved at brug disse beskyttelsesanordninger har vi kunnet værne os imod varme og gløder samt. Med de rigtige reservedele og tilbehør kommer vores fine lædervarer til. Vi kan forny dit seletøjs levetid, hvis du har brug for stropper og spænder til forklæder og jakker til svejsning. Den rette påklædning giver dig en fordel på den lange bane, da du derfor kan koncentrere dig om dit arbejde frem for din beklædning.

  Vi forstår dine behov for tilbehør i Stennevad

  I Stennevad er din adgang til vores tilbehør nem og uhindret. Vi forstår nemlig, hvor vigtig din arbejdsdag er for dig og dine kolleger. I skal alle kunne stole på jeres udstyr og dettes tilbehør uden nogen form for tvivl. Når det gælder beklædningstilbehør til eksempelvis svejseudstyr eller lignende, så lad dog være med at nøjes. Den bekymring er bare ikke ærgret værd i det lange løb.

  Når du endelig sidder og er godt i gang med dit håndværk iført et skødeskind, så skal du nemt og smertefrit kunne tilgå tilbehøret, hvis nu de gamle spænder og stropper siger farvel, inden resten af udstyret gør det samme.

  Du er altid velkommen i vores kundeservice

  I gamle dage var reparationer nok mere hyppige end i dag, hvor vi nok er mere tilbøjelige til at bruge og smide væk. Der er ikke den samme kærlighed og beskyttertrang over for et ædelt og slidstærkt materiale med en næsten unik jobfunktion. I Stennevad anerkender vi, at I stadig er en gruppe i vores land, holder ældre traditioner i hævd og derfor finder reservedele og tilbehør til jeres arbejdsopgaver og projekter. Arbejde, der kræver høj beskyttelse imod varme, flammer eller os selv.

  Tag os kontakt kundeservice, hvis du er i tvivl om kravene til personlig sikkerhed og svejsning, Vi går aldrig på kompromis med vores rådgivning og service.

  keyboard_arrow_up