Vikan

Rengøring og oprydning starter med Vikan, fordi det er her vi finder børstevarer og rengøringsartikler af den højeste kvalitet til vores kunder.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Vikan

I Stennevad vælger vi at holde fast i de leverandører, der er med til at gøre en forskel. Her stråler Vikan på himlen, når du og kollegerne har brug for rengøringsartikler og malerudstyr. Uanset om det er malergrej eller værkstedskoste, så har Vikan en løsning, der passer. Vi er jo trods alt stadig mange, der faktisk går op i rengøring på vores arbejdsplads. Det hører simpelthen med til den strømlinede og moderne virksomhed. Med et Vikan produkt i hænderne kan du væres sikker på at får løst udfordringerne med rengøring på den hurtigste og mest effektive måde.
Vikan har fejeblad, gadekost, støvekost, kosteskaft, gulvskrubbe, opvaskebørste. Endda neglebørste er en mulighed. Intet er for specielt for os og Vikan.

I kundeservice og blandt Stennevads konsulenter er der en bred forståelse for, hvad der skal bruges til rengøring og oprydning i forskellige typer virksomheder. Det er simpelthen nødvendigt, hvis vi skal kunne servicere dig og dine kolleger bedst muligt.

Ved du for eksempel, hvad en skraberist er? Ikke? Det ved Vikan. De kan også vejlede om de mest optimale malerpensler og bilbørster til bilvask med og uden skaft og eller gennemløb. Mulighederne og kombinationerne er uendelige, hvis du vælger en løsning fra Vikan. Vi finder i fællesskab frem til en optimal løsning, når det gælder dit næste Vikan produkt.

Din kalkkost bliver aldrig den samme, når du vælger den fra Vikan. Radiatorpensel, flad pensel, rund pensel. Udfaldet er altid det samme. Perfektion i alle arbejdsopgaver, så længe vi lægger den rigtige mængde energi i den pågældende opgave.
Spørg blot dig selv, hvilket arbejde, der skal udføres. Hvordan ser den optimale rengøringsartikel ud til jobbet? Og så skaffer du selvfølgelig drømmekosten eller lignende hos Stennevad og Vikan. I sidste ende bliver det bare et bedre resultat uden de store bekymringer.

keyboard_arrow_up