Sika

Din effektivitet i hverdagen afhænger også af hurtig levering af kvalitet. Sika er din garanti for kvalitetsfodtøj lynhurtigt.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

Sika

Om det er træsko, tøfler, sikkerhedssko eller støvler, så Stennevad det ultimative setup med danske Sika. Med tilgang til brands som Elten og Brynje samt Sikas egne modeller gør vi i Stennevad os parat til at kunne imødekomme de fleste kundebehov hurtigt og sikkert. Vi skal aldrig være på hælene, når det gælder dit og kollegernes sikkerhedssko. Derfor lytter vi til jeres fortællinger om arbejdsdagen samtidigt med, at både Sika og Stennevad kommer med gode råd til valg af fodtøj. På den måde kommer I længst med holdbarhed og komfort, når jeres fødder skal beskyttes på arbejde.

Sika er kendt for punktlighed og veldokumenteret produktportefølje, fordi kvalitet og kendskab til funktioner og fordele ved det enkelte fodtøj er klare forudsætninger for, at vi i det hele taget kan træffe kvalificerede valg, når det handler om sikkerhedsfodtøj, der skal benyttes mange timer hver eneste dag.
Sika har teknologi og knowhow i orden, så den daglige bærer af sikkerhedsfodtøj, får en ordentlig behandling med valg af de rigtige sko som følge.

Få nu set efter, hvordan du træder og hvordan trykket fra dine fødder fordeler sig. Så kan du tage højde for alle tegnene med den rigtige sko, sål og eventuelt tilbehør til sikkerhedssko.

Sika hjælper dig og dine kolleger med at finde frem til løsningen, der fungerer for jer på jeres arbejdsplads.
Sika og Stennevad samarbejder tæt om at gøre kunderådgivning og service så enkel og let håndterbar som overhovedet muligt.
Kundeservice og konsulenter er derfor hele tiden opdateret på nye skomodeller og metoder, hvorpå vi kan være med til at gøre arbejdsdagen bedre og mere komfortabel samt sikker for mange medarbejdere rundt om i landet.

Vi er klar til at forsyne med sko og viden fra Sika, hvis I beslutter jer for at få kvalificeret assistance fra start til slut i en eventuel købsproces, der involverer arbejdsfodtøj som eksempelvis sikkerhedssko.

keyboard_arrow_up