Lyngsøe

Du kan ikke snakke kvalitets regntøj uden at sige Lyngsøe Rainwear. Industriens foretrukne regntøj her hos Stennevad.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  Lyngsøe

  Lyngsøe har kvaliteten til det hårde slidsomme arbejde udendørs, når vejret ikke viser sig fra sin mest gavmilde side. Regntøj er et must, hvis du og kollegerne tilbringer mange eller de fleste af jeres arbejdstimer ude. Vi ved i Stennevad, hvor vigtigt det er med den rigtige påklædning, så det ikke går ud over komfort, koncentration og effektivitet. Derfor hænger dine arbejdsopgaver og Lyngsøe sammen med viden om brugen af det helt rigtige regntøj. Vi hjælper dig med hensyn til regntøj vandsøjletryk regntøj og værdier, samt forskellige tricks til dig og kollegerne, når I skal bevare fokus gennem en hel arbejdsdag i silende regn.

  Vores partnerskab med Lyngsøe Rainwear bygger på dialog og produktkendskab, så du altid føler dig i trygge hænder, når du snakker regntøj med kundeservice eller en af vores konsulenter.

  Regntøj mænd, kvinder, unisex. Vi klarer det hele til dit behov. Vi har selvfølgelig også regntøj store størrelser. Selv under diverse kampagner kan vi også køre med rigtigt fornuftige regntøj tilbud. Åndbart regntøj klarer vi også, men husk blot på, at det mange gange er din brug af tøjet, der sikrer tør og varm komfort.

  Lyngsøe er dansk regntøj, arbejdsregntøj til fagfolk som dig selv og din makker, der aldrig vil gå ned på udstyr ved at skære hjørner af hist og her. I Stennevad er linjen klar. God kvalitet og rådgivning er din sikkerhed så du kan udføre dit job på den allerbedste måde. Med Lyngsøe vil du være glad, når det regner, fordi regntøjet lige præcis er så godt, som det du har brug for og efterspørger.

  Vi kender alle følelsen af kulde og vådt tøj, fordi overtøjet er slidt eller for dårligt til arbejdet. Den følelse skal vi væk fra og i fællesskab med Lyngsøe Rainwear kan vi med sikkerhed tage et stort skridt hen imod den optimale komfort gennem hele din arbejdsdag, fordi den i sidste ende også er med til at holde din personlige arbejdssikkerhed helt i top.

  keyboard_arrow_up