Fallprotec

Synonymet for kvalitet og holdbarhed inden for fastinstalleret faldsikring kan ikke være andet end Fallprotec.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

Fallprotec

Gennem de seneste 10 år er Fallprotec blevet en seriøs contender på verdensmarkedet inden for fast installerede faldsikringssystemer. I Stennevad har vi som Skandinavisk samarbejdspartner været med i Fallprotecs udvikling hele vejen. Det viser sig i et solidt partnerskab, hvor vi er fælles om at dele erfaringer og løsninger, så vi hele tiden er med på beatet med hensyn til, hvad vores kunder efterspørger. Når vi snakker faldsikring, er der mange regler, der skal overholdes og følges før, under efter en proces med projektering og installering af faldsikring eksempelvis på taget af en bygning.

Her sætter Stennevad og Fallprotec en ære i at være fuldstændig opdateret ved hver eneste opgave, der byder sig til. Med systemer som Fallprotec Securope og Fallprotec Securail er vi allerede nået langt med hensyn til fleksibilitet både inden for systemkonfiguration, men også inden for prisrammerne. Vores montører er erfarne folk, der ikke er bange for at sige sandheden ude på opgaven. De gør tingene by the book hver gang og det er den eneste vej for Stennevad og Fallprotec. Vores projektafdeling er ugentligt i dialog med Fallprotec for at tilpasse special- og standardløsninger til danske krav inden for montage og projektering af faldsikringssystemer. 

Og der er mange ting vi hjælper dig og kollegerne med at tage stilling til ud fra vores mange spørgsmål til omgivelser og tagtyper.

Her er nogle af tingene:
Hvilket tagmateriale? Hvor tyk isolering? Ovenlys? Adgangsveje? Færdsel på taget?

Vi kommer hele vejen rundt, hvis vi skal give dig et bu på den bedste løsning for lige netop din bygning med de behov, der tårner sig op i hverdagen.
En faldrisiko skal altid tages alvorligt, fordi konsekvenserne ved et bare et lille fald kan være uoverskuelige eller sågar dødbringende. Lad derfor Fallprotec og Stennevad hjælpe jer med en fornuftig faldsikringsløsning.

Vi redder dit liv med sikkerhed.

keyboard_arrow_up