Sikkerhedskasketter

Køb din næste sikkerhedskasket på hos os. Vi rådgiver dig om det rette valg ud fra dit behov for sikkerhedshjelm. Bump Caps kan være løsningen for dig.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Ingen grund til overbeskyttelse

Der er behov for at beskytte hovedet på rigtig mange arbejdspladser. Uden den rette rådgivning risikerer du at gå fejl i byen ved enten at overbeskytte dig selv eller i værste fald udsætte dig selv og andre for decideret fare. Stennevad hjælper dig til at vælge den rigtige løsning indenfor beskyttelseshjelme. Hvis du ikke direkte arbejde i byggebranchen, men eksempelvis befinder dig meget i smøregrave eller store maskiner, så har vi sikkerhedskasketten til godkendt efter EN 812 er en som udgangspunkt god til at beskytte hovedet, når vi bevæger os rundt på smalle steder, hvor der måske heller ikke så højt til lofte.

Hos os i Stennevad er du garanteret en lækker løsning af bump cap. Der tager skraldet for dig i en trang situation. Med flere farver og skyggelængder har du valgmuligheder, der kan få dig og kollegerne helt til mål sikkerhedsmæssigt. Slut med buler og mærker i hovedet.

Hvorfor ikke bare gå med kasket på værkstedet. Mange går allerede med cap, så hvorfor ikke bare tilføje lidt ekstra personlig sikkerhed. Det er aldrig lige meget, når du skal vælge din arbejdssikkerhed. Men tingene kan hurtigt blive lige meget, hvis du ikke passer på.

I Stennevad har vi altid lysten og ekspertisen til at rådgive dig om sikkerhedskasketters fordele og ulemper. På nær standarden, så bliver de næsten testet for det samme som en decideret industrihjelm. Dog er det stadigvæk vigtigt at holde tingene adskilt, så du bruger de rigtige værnemidler ud fra de rigtige arbejdskrav. Det handler om din og dine kollegers sikkerhed, så sørg altid for at efterse sikkerhedsudstyret jævnligt. Sørg for, det lever op til lovgivningen.

Hvis du er i tvivl, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

keyboard_arrow_up