Svejsetøj

Her finder du et bredt udvalg af svejsetøj. Vi har både svejsejakker og halskrave, men også et stort udvalg af svejseforklæder. Find det du leder efter på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Beskyttende tøj til svejsning

Når du har med høje varmegrader at gøre som for eksempel ved svejsning og skærebrænding, så er beskyttelse måske endda endnu vigtigere end hidtil. Vi er alle klar over, hvor meget skade varme emner kan forårsage på hænder og arme, når vi arbejder. Derfor er det vigtigt af beskyttelse sig korrekt i de situationer, der kræver ekstra korrekt beskyttelse. Når du og kollegerne svejser eller lignende, der har med smeltet metal at gøre, så er jeres personlige sikkerhedsbehov på et andet niveau.

Brandskader på kroppen er som udgangspunkt skader man skal holde sig langt væk fra, fordi ødelæggelser og smerter kan være livstruende.

Vores løsninger inden for svejsebeklædning såsom ærmer, jakker og forklæder kan følge med enhver arbejder inden for den svære metalindustri, hvor svejseapparat og skærebrænder er hverdag. Vores spaltjakker er af højeste kvalitet til brug mange gange over en forholdsvis lang tidsperiode. Her er læder et uovertruffet produkt ved varmebeskyttelse.

Mobilitet til dine alsidige arbejdsopgaver

Hvis behovet for let mobilitet er større en den forholdsvis tunge læderløsning, så er Varmex lige mærket for dig og dine kolleger.

Med stoffet komposition skærer man læderets vægt helt væk og står tilbage med moderne varme og gløderesistent Varmex produkter, der lever op til alt på trods af dens komplet modsatte konstruktion i forhold til lædermodellerne.

I kundeservice står vi i Stennevad klar med at hjælpe dig og kollegerne til en fornuftig løsning inden for beskyttelse af kroppen under svejseopgaverne. Vi snakker hver eneste dag med vores kunder over hele Danmark. Derfor tager vi altid ved lære af kundernes beretninger, hvilket gør os i stand til at træffe de helt rigtige sikkerhedsmæssige beslutninger sammen med vores kunder. Alt vores handel bygger på erfaring og tillid. Uden er der ingen kvalitet i den rådgivning du og dine kolleger fortjener.

Derfor kan du trygt lade Stennevad hjælpe dig med dit svejsetøj.

keyboard_arrow_up