ATG

MaxiCut Oil 44-505

Kombinerer snitbeskyttelse med komfort, fleksibilitet og fingerfærdighed og er dermed særligt velegnet til olierede og våde miljøer.

Tilføj til bestilling

Navn
Varenummer
Leverandørnummer
Lagerstatus
Pris
Colli
 

Tekniske specifikationer

Handske

Personlige værnemidler

CE kategoriKategori 2

Generel

Produkt typeSkærehæmmende
Test resultatEN ISO 21240:2020, EN 388:2016 + A1:2018: 4442C
StandardEN388, ENISO21420

Beskrivelse

MaxiCut Oil kombinerer snitbeskyttelse med komfort, fleksibilitet og fingerfærdighed og er dermed særligt velegnet til olierede og våde miljøer.

Til snitbeskyttelse

Innovative fibre - CUTtech® kombinerer og blander garn og fibre af høj kvalitet med det formål at skabe forskellige snitbeskyttelsesniveauer. Det er nemlig vores filosofi at give vores kunder et højt komfortniveau så de føler sig tilfredse, når de bærer vores handsker.

Forstærkning - mellem tommel- og pegefinger - forbedrer snitbeskyttelsen og forlænger handskens levetid på et ellers svagt område.

Til beskyttelse med olier, væsker og kemikalier

Mange arbejdsområder i dag indeholder forskellige grader af væsker, inkl. vand, olier og mange kemikalier. LIQUItech® barrieren er blevet designet til at beskytte dig. Den er karakteriseret ved en belægningsteknologi, som både er førende inden for branchen og unik for ATG®. Den sikrer, at fleksible, letvægtsbelægninger påføres meget fine, sømløse, strikkede for med forskellig belægningsvægt.

Kombinationen af belægning og sømløse strikketeknologier kan udføres, så handsken er vandafvisende og enten har høj eller lav modstandsdygtighed over for kemikalier, mens den samtidig beholder fantastiske komfortniveauer, som ikke normalt forbindes med vandafvisende handsker eller handsker, som er modstandsdygtige over for kemikalier.

Specifikationer

  • Design: ¾ belagt strikhandske
  • Længde (Størrelse 10): 24 cm
  • Håndfladetykkelse: 1,30 mm
  • Størrelser: Størrelse 6 (XS) - Størrelse 11 (XXL)

Dokumenter

Dataark

Overensstemmelses-erklæring

Brugsanvisning

keyboard_arrow_up