Pensler

Her finder du din malerpensel af højeste kaliber. Der er malerpensler i forskellige størrelser, som alle kan klare hver deres opgave. Fælles for alle malerpensler hos Stennevad er, at de er i den bedste kvalitet.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Vælg den rigtige malerpensel til dit arbejde

Enhver maler ved, at man skal bruge en god malerpensel for at kunne lave et ordentligt stykke malerarbejde. Derfor ser du kun pensler her af høj kaliber her hos Stennevad.

I Stennevad har vi længe arbejdet med malerprodukter og redskaber til maling, fordi vi selvfølgelig har rødder inden for farvehandel. Den erfaring vi har tillært os gør, at vi kan skelne mellem alle de forskellige produkter, der findes på det danske marked. Med den baggrund kan vi hurtigt se hvornår en malerpensel er i god kvalitet. Derfor har vi valgt Anza som samarbejdspartnere, da de kan levere til alle behov for malerpensel og altid i den bedste kvalitet. Hvad enten det er modler, radiatorpensel, rund pensel eller engangspensel, kan vi altid finde en fornuftig og holdbar løsning til dig og dine kollegers.

Forskellige malerpensler til forskellige opgaver

Skal du bruge malerpenslen til oliebaseret eller vandbaseret maling? Hvad fungerer bedst inden for pensel type? Naturhår eller syntetiske børstehår? Der er rigtig meget du skal vide når du skal købe den rigtige pensel. Derfor stiller vi altid de rigtige spørgsmål, så du får den bedste mulighed for at optimere dine maleropgaver med det bedste udstyr.

Vores malergrej er Danmarks bedste. Det gælder selvfølgelig også vores malerpensler. Din adgang til vores lagervarer kan være hurtig, så du ikke behøver at mangle penslen særligt længe.

Kontakt Stennevad og få den rigtige rådgivning

Maler du lister, døre, stakit eller noget helt fjerde, så har vi helt sikkert en malerpensel til dit behov. Vores kvalitetspensler fra Anza vil aldrig blive skuffe, da de ligger i superligaen inden for penselstrøg og maleredskaber.

Hvem har ikke prøvet at stå med en pensel, der lige pludselig falder af skaftet og ned i spanden med maling? Den dårlige kvalitet straffer både under og efter et udført malearbejde. Den klare konklusion er, at pris og kvalitet hænger sammen. Men hos os i Stennevad bliver du overrasket over, hvad den pris betyder.

I kundeservice sidder vi klar til at finde den rigtige malerpensel sammen med dig og kollegerne. Den skal kunne holde til mange arbejdstimer og ekstremt meget maling, og det ved vi Anzas produkter kan. Derfor leverer vi altid klasse produkter, når det gælder køb af malerpensel. Kontakt os i dag og bliv klædt rigtig på til din næste maleropgave.

keyboard_arrow_up