Cremer

Her finder du cremer til vedligehold af huden. Lange og hårde arbejdsdage kan være hård kost for hænderne. Derfor er det utrolig vigtigt at passe ordentligt på dem. Med disse cremer sørger du for, at pleje dine hænder bedst muligt. Se udvalget af håndcreme i høj kvalitet på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Optimale forhold til fingre og hænder med Plum

Det er vigtigt både at holde hænderne rene og bløde. Med den rette creme fra danske Plum er du sikret optimale forhold for dine fingre og hænder. Det er sund fornuft at passe godt på sine hænder der skal klare lange arbejdsdage med mange håndvask.

Vi kender det alle. Masser af vand og sæbe på hænderne giver hårde præmisser for dit vigtigste værktøj i hverdagen. Vi prøver så vidt som muligt i Stennevad at kunne udstyre dig og vores andre kunder med cremer og lignende, der kan opretholde din huds naturlige fedtlag, men tillige også reparere tørre steder og deciderede skader. Fra den helt lette Plum hudplejecreme Handy Creme til den helt tunge reparatørcreme Locobase Repair.

Vores emballager er mange og i forskellige størrelser afhængigt af dine og kollegernes behov i hverdagen.

Tørre hænder skaber revner, der kan give plads for snavs, der i sidste ende kan føre til infektioner og smertefulde gener. Med den rette håndcreme modvirker du disse farer, så du kan koncentrere dig om dit arbejde altid.

Håndcreme i høj kvalitet og miljøbevidst produktion

Ligesom med håndrens ligger Plum helt fremme, når vi taler om miljøbevidst produktion og reglementeret produktdokumentation.

Med svanemærket og en lang historie for kvalitetsprodukter i ryggen, kan den danske producent af cremer til hudpleje godt stå inde for deres sortiment.

I Stennevad er vores kundeservice også godt hjemme i sortimentet af hudpleje cremer. Vi ved en masse om, hvad der kan virke for dig og kollegerne, når I skal have creme på fingrene. Den lige vej til de rigtige løsninger er gennem Stennevad ved hjælp af service og rådgivning, så det rigtige produkt leveres første gang.

Så har du brug for Plum Handy Mild, Handy Plus, Handy Creme 40% eller Handy Lotion 18%. Kontakt os online eller på telefon 75144000. Vi er altid klar med den skarpe leveringstid og en ekspedition med et smil. Vi redder dit liv med sikkerhed. Din Locobase Repair eller Locobase Fedtcreme venter på dig her hos os, fordi vi tænker på dine hænders velvære.

keyboard_arrow_up