Ergodyne

22377161

Squids 3011 Retractable Tool Lanyard

Undgå tab af håndværktøj med denne letvægts aluminiumskarabin og tilbagetrækkelige line.

  • checkPå Lager

419,00 DKK Pris eksl. moms

-
+

Tekniske specifikationer

Faldsikring

Personlige værnemidler

Generel

FarveSort
Produkt typeVærktøjssikring
Test resultatANSI/ISEA 121

Beskrivelse

Squids 3011 Retractable Tool Lanyard er en let og ekstremt holdbar løsning designet til at monteres på en D-ring brugers bælte eller et separat forankringspunkt. Brug af en udtrækkelig lanyard begrænser potentielle snavsrisici sammenlignet med standard lanyards. Denne snor kan binde værktøj, der vejer 0,23 kg i tilbagetrukket tilstand, og forhindrer værktøj, der vejer 3,6 kg i at falde ned på mennesker eller genstande nedenunder, når du arbejder i højden.

Den tilbagetrækkelige snor er lavet af højstærk, skærebestandig Dyneema med en beskyttende ærme over den blottede ledning for at reducere slid og ælde for en længere levetid. Det holdbare ABS-plastikhus er struktureret for bedre greb og er designet til at beskytte den optrækkelige indvendige funktion. Med en tilspidset ledningsudgang for at begrænse snavs, der trækkes tilbage ind i huset med ledningen. Selv med sin utrolige holdbarhed vejer denne kraftige optrækkelige snor mindre end 0,23 kg og måler 122 cm, når den er helt udstrakt.

Undgå tab af håndværktøj:
Letvægts aluminiumskarabin med dobbeltvirkende selvlåsende låge forbindes til værktøj til værktøj som skruenøgler, slibemaskiner, boremaskiner, slagdrivere osv.

Fremstillet til håndværktøj:
Linen holder værktøj, der vejer 0,5 lbs/0,23 kg i tilbagetrukket tilstand og forhindrer værktøj, der vejer 8 lbs/3,6 kg, i at falde ned på mennesker eller genstande nedenunder.

Industriel kvalitet // lavet til industriprofessionelle:
Abs plastikhus beskytter de indvendige komponenter med en skærebestandig dyneema-snor med en holdbar beskyttet vævning til at holde i hårde miljøer

Letvægts + lav profil design:
Vejer mindre end 0,5 lbs / 0,23 kg, udtrækkeligt design begrænser snavs, sammenfiltring og snublefare

Drejeligt design:
Drejelig ankerende af snoren fungerer godt med roterende værktøjer for at reducere sammenfiltring

Låser i faste længder:
Udløserkontakt låser ledningen i faste længder for at fjerne spændingen

Effektindikator:
En rød snor afsløres, når den udsættes for kræfter på over 110lbs / 50 kg, hvilket fortæller brugeren, om der er sket et fald

Tredjepart certificeret:
Opfylder en 2:1 sikkerhedsfaktor

Testet og godkendt:
Tredjepartscertificeret til at opfylde ANSI/ISEA 121-2018-standarden

Dokumenter

Dataark

keyboard_arrow_up