Fallsafe

Europæisk sikkerhed og kvalitetsprodukter inden for personlig faldsikring. Fallsafe er indbegrebet af seler og liner til arbejdssikkerhed i højden.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  Fallsafe

  Sen er timen, når du finder ud af, at du nok skulle have valgt kvalitet frem for billigt faldsikring. Ved at handle Fallsafe ved Stennevad sikrer du dig kvalitet til god pris samtidigt med, at du faktisk også får adgang til rådgivning og eksperthjælp hver eneste gang, du skal handle vigtigt arbejdsudstyr som personlige værnemidler. 
  Fallsafe også kendt som Ekman har gennem årtier været toneangivende som spiller på markedet for faldsikring til personlig udrustning. De har hos Fallsafe den samme opfattelse af dokumentation og certificeringer, som vi har hos os i Stennevad. Vi stræber altid efter at have 100 % styr på tingene.

  Med et skarpt øje for produktudvikling fremstiller Fallsafe ofte nogle forbrugervenlig og komfortable seler og liner, der er vellidt i industrien blandt mange faggrupper på grund af netop komfort, brugervenlighed og materialerne.

  Det anerkender vi selvfølgelig, fordi vi lytter til markedet og de tendenser, der hele til springer frem inden for faldsikringsudstyr. Vi går aldrig på kompromis med tvivlsomme samarbejdspartnere, der leverer tvivlsomt udstyr. For i sidste ende risikerer vi at miste menneskeliv på grund af defekter, forkert brug eller mangel på viden fra leverandørens side.

  Med fokus på dit og dine kollegers liv og førlighed har vi valgt at gøre op med tvivlsomme leverancer. Fallsafe understøtter vores egen filosofi omkring personlig arbejdssikkerhed for den enkelte medarbejder. Det betyder, at vi skal lytte til dig og vores andre kunder, så I får lige netop den sele og den line, der fungerer for jer. Den løsning rammer vi bedst med dialog og samarbejde. Fallsafe bakker så op med de rigtige produkter til den rigtige arbejdsopgave og den rette medarbejder. Pasform og størrelse er bare vigtig for at en person med tilstrækkelig viden kan iføre sig en korrekt siddende sele med tilhørende livline.

  keyboard_arrow_up