Ocean

39008130

Ocean Signal PLB Mob1

Introducerer verdens mindste AIS MOB-enhed med integreret DSC - rescueME MOB1 fra Ocean Signal. MOB1 er kompatibel med selv de mest kompakte oppustelige redningsveste.

  • checkPå Lager

4.389,00 DKK

-
+

Tekniske specifikationer

Generel

Produkt typePLB

Beskrivelse

Ocean Signal rescueME MOB

MOB1'en er beregnet til at blive installeret i redningsvesten og aktiveres automatisk på inflationen og sender den første advarsel inden for 15 sekunder. MOB1 er vandpulver til 10 meter. Det integrerede strobe-lys sikrer maksimal synlighed under svagt lys.

MOB1 kommunikerer med det skib, du er blevet skilt fra, og andre fartøjer i nærheden (op til 5 miles afstand afhængig af forhold). For at advare redningsmyndighederne, et alternativt produkt, kommunikerer rescueME PLB1 direkte via et dedikeret søge- og redningsnetværk.

I en nødsituation, giver ME MOB1 to metoder til hurtigt at kommunikere din position: nøjagtige til nogle få meter tilbage til fartøjet, samt visuel indikation via det indbyggede strobe-lys.

MOB1 giver den bedste chance for hurtig redning, hvis du falder overbord kommer fra dit eget fartøj. Dit besætning skal straks være opmærksom på hændelsen og holde styr på din position, mens genoprettelsen udføres. Selv i de mest moderate hav er det alarmerende, hvor hurtigt en visuel observation af en mand overbord kan gå tabt.

keyboard_arrow_up