RSG

79625050

P3 PRO med ventil

Eminent P3 støvmaske med ventil til alle de der små jobs, der lige kræver, at du passer på dit åndedræt.
5 stk i en æske

Tekniske specifikationer

Åndedrætsværn

Personlige værnemidler

Generel

Produkt typeStøvmasker
StandardEN149

Beskrivelse

P3 PRO med ventil

Støvmasken P3 PRO beskytter mod fine farlige støvpartikler og let svejsestøv samt væskeformige partikler og vira. Udåndingsventilen giver en meget lettere udånding.

PRO masken er vedligeholdelsesfri engangsbeskyttelse fra øverste hylde med en lang række anvendelsesområder inden for mange arbejdsområder. En maske som denne kræver god og tæt kontakt med relativt meget hud. Derfor ingen ansigtsbehåring, hvor maskekanten placeres.

Anvendelsesområder:
Byggeri
Rengøring
Svejsning - slibning

Universal størrelse, der passer til de fleste ansigtsforme.

Beskyttelsesniveau: Mærker FFP3 NR D
Beskyttelsesfaktor: 12X N.P.F. 10X A.P.F.
Begrænsninger: Må ikke anvendes i lukkede rum eller steder med et iltniveau på under 19%!
Vedligeholdelse: Vedligeholdelsesfri; kun til engangsbrug

Produktdetaljer
Vægt 19 gram
Farve hvid
Hovedbånd af Latexfri elastik
Emballage 5 stk/æske - 32 æsker/karton
Emballage Mål 14x13x23

Her er nogle enkle huskeregler til, hvordan du kommer godt i gang med dit arbejde, når du skal bruge maske. Maks 3 timers brug om dagen. Så find ud af, hvor længe din opgave varer. Så kan du hurtigt konstatere, hvorvidt en filtermaske er nok til arbejdet. Find ud af, om det er nok med en P3 støvmaske. Læs eventuelle sikkerhedsdatablade, hvis der er tale om produkter, der afgiver mere en faste partikler som eksempelvis støv. Eventuelt med en Fittest hos Stennevad. Her kan vi teste, hvordan en maske tilpasses bedst til dit og dine kollegers ansigter.

Du lærer helt sikkert noget, hvis du skal have lidt undervisning i, hvilke krav der stilles til dig som bærer af en engangsmaske fra RSG. Hvis disse ting, virker udfordrende, så er der ingen grund til at fortvivle.

Kundeservice og Stennevads landsdækkende og erfarne konsulenter er klar til at rådgive dig i brug og vedligehold af det korrekte åndedrætsværn, der meget vel kan være din helt egen personlige arbejdssikkerhed i form af en helmaske Støvmaske til faste partikler fra RSG.

Vi redder dit liv med sikkerhed.

keyboard_arrow_up