by Stennevad

Emerson klar

Sikkerhedsbriller Emerson i en klar, gul og en grå model. En brille til alle slags arbejdsopgaver, der kræver brug af øjenværn.

Tilføj til bestilling

Navn
Varenummer
Leverandørnummer
Lagerstatus
Pris
Colli
 

Tekniske specifikationer

Briller

AntidugFalse
AntiridsFalse

Personlige værnemidler

CE kategoriKategori 2

Generel

FarveGul
StandardEN166
Produkt typeBriller

Beskrivelse

Emerson

Sikkerhedsbriller Emerson i en klar, gul og en grå model. Brug af sikkerhedsbriller er næsten mere reglen end undtagelsen i dag på mange danske og udenlandske arbejdspladser. De fleste håndværksmæssige arbejdsopgaver kan kræve brug af sikkerhedsbriller som Stennevads Emerson. En let konstruktion i optisk klasse 1 til permanent brug for alle, der bliver mødt med store krav om brug af øjenværn i henhold til EN166-standarden.

Dine øjne er nogle af dine allervigtigste redskaber i hverdagen. At udsætte dem for unødvendige farer er hovedløst og ubetænksomt over for dig selv og dine nærmeste. Emerson er høj sikkerhed til en lav pris. Om den er gul, klar eller grå. Du er godt beskyttet imod splinter fra slibearbejde eller buskrydning. Der er en relativ høj sikkerhedsfaktor i Emerson, der kan bruges mange steder i erhvervslivet.

Anvendelsesområder:

  • Slibe og metalarbejde
  • Brolægning
  • Anlægsopgaver
  • Fyrværkeri
  • Laboratorie

Der er tale om en brille, hvor du med den rette viden kan sikre dig imod eventuelle skader på arbejde. Den klare er en allround model til mange opgaver indendørs og ude. Hvis der er tale om arbejde i den stærke sol, så er grå Emerson eminent pga. en ekstra god skyggeeffekt. Hvis du og kollegerne har brug for ekstra lys til arbejde kan den gule Emerson opfylde behovene uden videre.

I Stennevad har vi længe søgt efter den rigtige løsning til dig og dine kolleger inden for sikkerhedsbriller. Den løsning er Emerson.

Hvis du har yderligere spørgsmål til godkendelser og funktion, så kontakt kundeservice eller en af vores erfarne konsulenter, der gennem mange års arbejde med arbejdssikkerhed kender til mange arbejdsscenarier, hvor der er behov for øjenværn af en eller anden slags.

Vores Emerson er en god beskyttelsesbrille for de fleste, med et behov for at være sikker. Prøv den i dag.

Vi redder dit liv med sikkerhed.

Dokumenter

Brugsanvisning

Overensstemmelseserklæring

keyboard_arrow_up