Honeywell

Clarity 656 S

Genanvendelige ørepropper med komfort hele dagen og nem håndtering

Tilføj til bestilling

Navn
Varenummer
Leverandørnummer
Lagerstatus
Colli
 

Tekniske specifikationer

Høreværn

Snr22

Personlige værnemidler

CE kategoriKategori 2

Generel

Produkt typeØrepropper
Test resultatEN352-2:2002-H24-M19-L17-SNR22
StandardEN352

Beskrivelse

Clarity 656 

Clarity 656 øreprop med flere anvendelser bruger avanceret fremstillingsteknologi til at levere en revolutionerende kombination af daglig komfort og nem håndtering. FlexiFirm -kernen sikrer nem indføring i øregangen og en overlegen pasform hele dagen lang. Claritys patenterede SoftFlange -design passer perfekt til ørekanalen for at give uovertruffen komfort og overlegen dæmpning.

Livscyklus

Vi anbefaler, at du udskifter hver 2- 4 uger.

Opbevaringsinformation

Alle ørepropper skal opbevares før og mellem brugen på en måde, der beskytter dem mod snavs, fedt og andre forureninger.

Plejeinstruktioner

Vores genbrugelige ørepropper kan vaskes i varmt vand og må lufttørre. Vaskning kan gentages flere gange, men vi anbefaler udskiftning hver 2-4 uger. Kulbrintebaserede opløsningsmidler, som f.eks. Alkohol, bør ikke bruges til at rengøre genanvendelige ørepropper. Anvendelsen af sådanne opløsningsmiddelbaserede rengøringsmidler kan medføre genanvendelige propper for at blødgøre, svulme og svække med tiden. Derudover skal genbrugsplugter med udvidet brug regelmæssigt kontrolleres for brugervenlighed.

keyboard_arrow_up