Klatreudstyr

Her finder du klatreudstyr til industriel klatring. Til industriel klatring kræver det nemlig noget helt særligt udstyr. Hos Stennevad dækker vi dig ind med alt det udstyr, som du end måtte ønske dig til industriel klatring. Se vores udvalg på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

...

Klatreudstyr i høj kvalitet fra de bedste mærker

Industriel klatring er efterhånden hverdag for mange mennesker. Derfor fører vi en række kvalitetsprodukter fra bl.a. Petzl og Edelrid. Dermed ved du, at du er sikret absolut højkvalitet med sikkerheden allerøverst.

Lad Stennevad være din livline til det helt rigtige klatreudstyr. Om det er klatreudstyr til træfældning, klatretov eller en bestemt klatresele. Det handler om dig og dit faldsikringsudstyr, så din personlige arbejdssikkerhed er på plads.

Find klatreudstyr om du er fagmand eller fritidsklatrer

Et fald er lige farligt uanset, om det sker i fritiden eller på arbejde. Vi kender farerne og kan identificere risici for dig.

Klatring er også vundet frem erhvervsmæssigt, da det giver andre muligheder, når du bevæger dig rundt i højden. Derfor er du også afhængig af perfekt udvalgt klatregrej og vedligeholdelse og korrekt service.

Vores klatrereb og klatretov er kun af bedste kvalitet til en kvalitetsbevidst rope access branche, der skal stole på deres klatreudstyr. Fra karabinhage til klatregreb - Et forkert produkt kan betyde dårligere arbejdsforhold og i værste fald faldulykker.

Industriklatring er i en liga for sig med hensyn til lovgivning og regulering. Vi i Stennevad er med helt fremme og rådgiver om brug og regler.

Som fritidsklatrer bør du også lige stoppe op en gang imellem. Kig lidt på, hvad der er af krav til industriklatreren. Dit udstyr er måske ikke så velholdt og acceptabelt, som du tror.

Lever klatresele og karabinhager ankerpunkter op til mindstekravene? Gråzonen fritid bør også tages alvorligt. Vi siger hvorfor ikke. Vi viser professionelle og sikkerhedsbevidste mennesker, hvad der er op og ned på faldsikring og klatreudstyr.

Vi har en serviceafdeling, der hele tiden er opdateret på lovgivning og tilladelser til eftersyn af mange forskellige brands. De siger også, hvis der er et brand, de ikke må efterse. Det er nemlig altid vigtigt, at din servicemand rent faktisk må efterse dit udstyr. Hvis ikke, så er det dig, den hænger på, hvis det går galt.

Vi giver dig svaret.

keyboard_arrow_up