3M

83102003

Rebel Redning

Brug en 3M Protecta Rebel selvoprullende livline til redning, hvis der er behov for en økonomisk faldsikringsløsning, som ikke går på kompromis med ydeevne eller sikkerhed ved anvendelser, der kræver arbejde i lukkede rum.

  8.862,00 DKK

  -
  +

  Tekniske specifikationer

  Faldsikring

  Personlige værnemidler

  CE kategoriKategori 3

  Generel

  StandardEN360, EN1496
  Produkt typeBlokke

  Beskrivelse

  3M Protecta Rebel Cable-selvoprullende livline til redning er monteret i let og holdbar termoplasthus og udgør en økonomisk faldsikringsløsning, som ikke går på kompromis med ydelse eller sikkerhed. Denne Rebel Retrieval-model indeholder et nødophentningsspil til redning, som er udviklet specielt til anvendelser i lukkede rum.

  Vælg 3M Protecta Rebel Cable-selvoprullende sikkerhedsliner til redning, hvis du vil have en økonomisk faldsikringsløsning, der ikke går på kompromis med ydeevne eller sikkerhed ved anvendelser, der kræver arbejde i lukkede rum. Livlinen på en faldsikringsblok forlænges, når brugeren bevæger sig væk, og trækkes automatisk tilbage, så brugeren kan bevæge sig frit og med normal hastighed inden for det anbefalede arbejdsområde. I tilfælde af et fald aktiveres et bremsesystem, som registrerer hastigheden og stopper faldet, hvorved de kræfter, som brugeren udsættes for, reduceres til et sikkert niveau. Ud over alle standardfunktionerne fra vores Rebel Cable SRL har Rebel Retrieval-modellen et indbygget nødophentningsspil til redningssituationer, hvilket gør det til en alsidig løsning til mange arbejdspladser, især anvendelser i lukkede rum. Den indbyggede faldindikatorkrog muliggør visuel inspektion. Rebel Retrieval er forsynet med et 15 m galvaniseret stålkabel med 5 mm diameter med en krogforbindelse. Beslag fås til nem montering på treben (3590498 og 3590499). CE-certificeret i henhold til EN360 og EN1496.

  Dokumenter

  Brugsanvisning

  keyboard_arrow_up