Stennevad

Superguard

God og sikker dragt by Stennevad type 5/6 samt antistatisk godkendt. Perfekt til mange arbejdsopgaver, der kræver beskyttelsesdragt

Tilføj til bestilling

Navn
Varenummer
Leverandørnummer
Lagerstatus
Colli
 

Tekniske specifikationer

Dragter

Personlige værnemidler

Generel

Produkt typeDragter
StandardEN1073

Beskrivelse

Superguard

God og sikker dragt by Stennevad type 5/6 samt antistatisk godkendt. Superguard er din sikkerhed for, at din dragt er 100% i orden, når du skal bruge en engangs- beskyttelsesdragt ved malerarbejde eller rengøringsopgaver. Gennem længere tid har vi i Stennevad samlet oplysninger og data ind omkring krav til engangsdragter fra vores kunder. Det har vi derfor kogt ned og koncentreret i én bestemt løsning. Superguard. En type 5/6 dragt af den allerbedste kvalitet, der samtidigt ikke er alt for dyr.

Når du køber varerne her hos os, så følger der service og viden med. Vi forstår os nemlig på personligt sikkerhedsudstyr. Det handler langt hen ad vejen om at vide. Vide hvordan og hvorfor. Når de ting er på plads, kan du nemt og sikkert vælge lige nøjagtigt den dragt, der dækker dig på den bedste og mest forsvarlige måde.

Superguard får du i fire forskellige størrelser, så du kan dække de fleste behov. Det er nemlig vigtigt for os at påpege, hvordan du og kollegerne vælger den rigtige størrelse. Det er en god idé, at lægge et par størrelser til din normale tøjstørrelse, fordi du skal have engangsdragten udenpå dit eget tøj samtidigt med, at du stadig skal kunne bevæge dig.

Anvendelsesområder:

  • Industri
  • Farve-Lak
  • Vindmølleproduktion
  • Rengøring
  • Sanitet

En dragt som Superguard er en ideel løsning i de fleste brancher, hvor du skal tage højde for beskyttelse imod aerosoler, partikler og diverse dampe. Start som udgangspunkt med at kigge på sikkerhedsdatabladene for de produkter, du skal håndtere. Der vil altid stå, om en sikkerhedsdragt er påkrævet.

Hvis du stadig har dine tvivl om en given arbejdsopgave, så kan du altid ringe til kundeservice eller en af vores konsulenter, der alle er erfarne inden for rådgivning i brug af udstyr til din personlige arbejdssikkerhed. Det er et partnerskab, hvor vi hjælper hinanden til en bedre forståelse af arbejdsprocesser. Det handler om at komme hjem til fyraften hver dag.

Vi redder dit liv med sikkerhed.

Dokumenter

Brugsanvisning

Dataark

Overensstemmelseserklæring

keyboard_arrow_up