Ergodyne

22377160

Chill-Its 6260 letvægts kølevest med faseskift med pakker

Langvarig køling - Pakker holder konstant 18 ° C / 64 ° F / i op til 2 timer. Kølepakker reaktive på så lidt som 5 minutter. 30% -60% lettere end andre køleveste. 100% biologisk nedbrydeligt kølemateriale. Gitterispakningens design eliminerer stivhed. Justerbare krog- og løkkelukninger i taljen. To lynlåslommer foran.

  995,00 DKK

  -
  +

  Tekniske specifikationer

  Beklædning

  Personlige værnemidler

  Generel

  FarveSort
  Produkt typeBeklædning tilbehør

  Beskrivelse

  Chill-Its Lightweight Phase Change Cooling Vest er designet til at være 30% -60% lettere end andre køleveste på markedet og holder medarbejderne køligere, mere sikre og mere produktive. Dets 100% biologisk nedbrydelige faseændringskølemateriale opretholder en temperatur på 18 ° C i op til to timer, når den er aktiveret.

  Vestens justerbare krog- og løkkelukninger omkring taljen er konstrueret med polyesterbomuldsstof og giver en tilpasset pasform til forskellige kropstyper. Den kraftige lynlås foran gør det let at tænde / slukke, mens de to frontlommer med lynlås kan bruges til at opbevare mobiltelefoner og andet lille tilbehør.

  Der er mange måder at aktivere din kølevest på. Du skal blot placere de fire aftagelige pakninger i en køler med isvand i 5 minutter; fryser i 8 minutter; køleskab i 12 minutter eller i nærheden af ​​et klimaanlæg i 1 time. Anbring derefter de genopladede kølepakker i vestlommene i timevis af køling.

  Kølepakken skal vaskes i hånden med et mildt rengøringsmiddel og varmt vand. Tør med et papirhåndklæde eller en klud. MÅ IKKE maskinvaskes eller maskintørres Stoffvesten kan maskinvaskes med mild sæbe; hæng tørt.

  Denne kropsafkølingsvest er perfekt til alle, der har brug for øjeblikkelig afkøling, mens du arbejder eller leger udendørs eller indendørs i varme temperaturer, hvor varme-relaterede sygdomme som varmekramper, hedeslag, varmeudmattelse osv. Er mulige. Ideel til arbejdere inden for papirmasse / papir, jern / stål, vulkanisering, støberier osv. Eller til folk, der løber, cykler, laver havearbejde, kører på motorcykler og meget mere! Også ideel til dem, der har brug for afkøling, men ikke er i stand til at bruge en inddampningskøling.

  Dokumenter

  Brugsanvisning

  Dataark

  Dataark

  keyboard_arrow_up