by Stennevad

Superflex Surf

Dobbeltdyppet latexhandske for den tørreste og mest komfortable pasform i den danske vinter. Ideel til vådt og koldt udendørs arbejde.

Tilføj til bestilling

Navn
Varenummer
Leverandørnummer
Lagerstatus
Pris
Colli
 

Tekniske specifikationer

Handske

Handske DypDobbelt Latex

Personlige værnemidler

CE kategoriKategori 2

Generel

Produkt typeMontage
Test resultatEN388:2016-2242X
StandardEN388, EN420
FarveBlå
MaterialeLatex

Beskrivelse

Superflex Surf

Ventetiden er forbi. Nu har du mulighed for at få dig en oplevelse samtidigt med, at du faktisk arbejder udenfor. Superflex Surf er varme, fleksible og tørre hænder samlet i én og samme nye vinter montagehandske. Her har du en strikhandske dyppet i latex og derefter dyppet i en latex-skum for at tilføre fingre og håndflade et solidt og godt fast holdbart greb til din nu vandtætte arbejdshandske. Her er komfort og pasform skubbet endnu højere op på rangstigen for kvalitets arbejdssikkerhed.

Størrelser for alle hænder, så længe brugeren husker på, at handsken er foret. Den skal sidde lidt strammere end en almindelig montagehandske. Du får som regel, hvad du betaler. Nok er prisen på Surf højere, men du får en nærmest perfekt arbejdshandske til det lunefulde danske efterår og vinteren tilmed. Størrelser 9-12, så de fleste fagfolk kan opnå handskens fulde potentiale for en uovertruffet pasform og fleksibilitet. Latex er rågummi materiale, der gør den lidt ekstra fleksibilitet. Det ved vi i Stennevad. Med denne blå genistreg af en vinterhandske kan din arbejdsdag udendørs kun blive mere behagelig. Slut med våde og kolde fingre. Foret og vandtæt perfektion af en arbejdshandske.

Anvendelse:

  • Bygge og anlæg
  • Landbrug
  • Maskinarbejde
  • Vindindustrien

Der er ufatteligt mange brancher, der har gavn af Superflex Surf. Dens konstruktion er sublim. Vær dog opmærksom på brug, hvis du og kollegerne arbejder med olieopgaver. Naturgummi som latex har det svært med olie generelt. Ud over det er Surf din trofaste følgesvend i de kolde måneder. Den trodser november og december regn og blæst. Dernæst overmander den januar og februar sne og frost. Vores kunder er allerede glade for handsken. Så ring til kundeservice eller en af vores konsulenter, hvis du vil handle eller høre mere om Superflex Surf.

Eller køber du den jo bare med det samme lige her.

12 par/bundt 72 par/karton

Dokumenter

Overensstemmelses-erklæring

Dataark

Brugsanvisning

keyboard_arrow_up