Arbejds­handsker

Dine hænder er noget af det vigtigste i dit arbejde, og derfor er det vigtigt at du passer godt på dem. Når du skal have arbejdshandsker er Stennevad din perfekte samarbejdspartner. Her får du alt fra montagehandsker, til gummihandsker beregnet til kemi. Find de perfekte arbejdshandsker til dig her.

Dine hænder har brug for arbejdshandsker

Arbejdshandsker er en nødvendighed, hvis du på dit arbejde kan komme til skade med dine fingre. Arbejdsskader på fingre og hænder er nogle af de hyppigste skader, og nogle af dem der kan undgås ved brug af arbejdshandsker. En enkelt snitskade kan i værste tilfælde koste mange fraværsdage. Den forkerte handske kan også være med til at gøre en mindre arbejdsskade meget større, derfor har du brug for viden og vejledning når det gælder arbejdshandsker. Din sikre samarbejdspartner Stennevad har i de sidste mange årtier arbejdet målrettet med både egne handsker - kendt under brandet by Stennevad, og markedsførende producent af arbejdshandsker Ansell. Du er altid sikker når du køber dine arbejdshandsker hos os i Stennevad.

Hvilke handsker er de bedste?

Når du ser her under vores arbejdshandske kategori, vil du lægge mærke til at vi har hele 10 forskellige typer. Det er der en god grund til, og det er fordi at der ikke bare er en handske der er "bedst" til alt. Ligesom en handske skal passe din hånd, skal dine handsker også matche arbejdsopgaven du står overfor. Det kan nemlig være rigtigt farligt f.eks altid at benytte en skærehæmmende handske, hvis den benyttes hvor et værktøj som en boremaskine eller lignende værktøj kører kan den komme i klemme og forårsage store skader på fingre, hænder og arme. Det er derfor med god grund at vi har et bredt udvalg af arbejdshandsker som f.eks skærehæmmende handsker, med variende styrke - fordi ikke alle opgaver kræver den samme beskyttelse.

Handsker til ethvert formål

Kemi er alle steder i vores hverdag, du har sikkert en eller flere arbejdsopgaver hvor du og dine kollegers hænder er i direkte kontakt med olier, stærke rengøringsmidler eller produktionsmidler. Det er her rigtigt vigtigt at vælge en handske der faktisk er egnet til omgang med kemi, her er du med Stennevad og vores brede udvalg fra Ansell din sikkerhed til dine hænder.

keyboard_arrow_up