RSG

33014020

TPE 400502

Helmasken der er skabt til at blive brugt af fagfolk. Endnu et topprodukt fra RSG

Tekniske specifikationer

Åndedrætsværn

Personlige værnemidler

Generel

Produkt typeHelmasker
StandardEN136, EN420

Beskrivelse

TPE 400502

RSG 500 E-serie Helmasker er din garanti for komfort og tætsiddende åndedrætsværn uden sidestykke.

TPE og Silicone gummi er ideelt til en maske som denne fra RSG. Der er virkelig tænkt på detaljerne, når pasformen skal tilegens dig og dine kolleger. Størrelsen er universal, så masken passer til de fleste ansigtsformer. Og den slutter stadigvæk tæt, hvilket er det allervigtigste med åndedrætsværn. Ellers bliver du jo ikke ydet den højeste og mest korrekte beskyttelse.

Anvendelsesområder:

Industri
Farve- Lak
Sanitet
Diverse produktionsindustrier, der indeholder slibning, maleropgaver, nedvask eller lignende arbejdsopgaver.

Beskyttelsesniveau:

Beskyttelsesfaktor: 1000X N.P.F. 40X A.P.F. (20 med gasfilter)
Begrænsninger: Må ikke anvendes i lukkede rum eller steder med et iltniveau på under 19%
Vedligeholdelse: Mindst 1 gang om året i form af grundig rengøring og kontrol af ventiler og pandebånd, lækage test med certificering.

Her er nogle enkle huskeregler til, hvordan du kommer godt i gang med dit arbejde, når du skal bruge maske. Maks 3 timers brug om dagen. Så find ud af, hvor længe din opgave varer. Så kan du hurtigt konstatere, hvorvidt en filtermaske er nok til arbejdet. Find ud af hvilket filter, der skal bruges. Læs eventuelle sikkerhedsdatablade, hvis der er tale om produkter, der afgiver mere en faste partikler som eksempelvis støv.

Eventuelt med en Fittest hos Stennevad. Her kan vi teste, hvordan en maske tilpasses bedst til dit og dine kollegers ansigter. Du lærer helt sikkert noget, hvis du skal have lidt undervisning i, hvilke krav der stilles til dig som bærer af en helmaske fra RSG.

Hvis disse ting, virker udfordrende, så er der ingen grund til at fortvivle. Kundeservice og Stennevads landsdækkende og erfarne konsulenter er klar til at rådgive dig i brug og vedligehold af det korrekte åndedrætsværn, der meget vel kan være din helt egen personlige arbejdssikkerhed i form af en helmaske Silicone eller TPE fra RSG.

Vi redder dit liv med sikkerhed.

Relaterede produkter

keyboard_arrow_up