Thomas Patrick Jensen

Digital Marketeer

phone25325222

E-mail

Thomas Patrick Jensen

Mine første 3 år er fløjet afsted her i Stennevad. Jeg har sammen med Lasse Mortensen stået for vores nye marketingafdeling. Tiden er blandt andet gået med opdatering af eksisterende hjemmeside og online engagement, men også en komplet digital remake af virksomheden med tilhørende marketingsmaterialer herunder en komplet ny hjemmeside og online profil.

Jeg er ansvarlig for vores online profil, vores hjemmeside og vores sociale medier. Det er her mine spidskompetencer ligger og det, der er mit fagområde. Derudover hjælper jeg også til med at føre vores generelle marketing online og offline sammen med Lasse Mortensen, og alle vores dygtige samarbejdspartnere, når det gælder marketing. Det er her jeg er glad for vores land og vores evner til at specialisere os. Det er noget vi er gode til og bør være stolte af.

Allerede de første dage, du er hos Stennevad, lægger du mærke til, at firmaet er noget særligt. Her kender folk hinanden og alle arbejder og hænger sammen som en stor familie. Det er noget jeg sætter pris på og en ting, der er speciel. Den personlige kontakt og at en aftale er en aftale. Vi løber ikke fra vores ansvar her.

Jeg er en person, der arbejder hårdt – og jeg kan lide det. Min arbejdsmoral er høj og mit motto er: ” When the going gets tough, the tough get going”. Det er sådan, jeg arbejder hver dag.

Jeg er optimist af natur og jeg forsøger altid at se positivt på alt, selvom det til tider kan være frustrerende, når folk ikke forstår mig. Jeg elsker teknologi og teknik. Især alt det jeg arbejder med i Stennevad - hjemmesider, marketing og foto/video.

Det at lære nyt - både omkring mine ansvarsområder og mine interesser, men også omkring mig selv og verdenen samt menneskerne omkring mig. Jeg synes det er oprigtigt spændende at se og lære omkring de brancher, vores kunder arbejder i samt de løsninger, vi kan tilbyde dem for at sikre det højeste beskyttelsesniveau. Det er noget jeg tænker og gør mere og mere i med god effekt på mit arbejde og for virksomheden udadtil.

For mig er kun det bedste godt nok og alt skal tilpasses til den enkelte problemstilling. Dette synspunkt ser jeg igen hos Stennevad hver dag og det hjælper mig med altid godt humør og top indstilling til mit arbejde og liv. Og det er det, jeg arbejder hårdt for hver dag. At sikre vores kunder og samarbejdspartnere får det bedste, når det gælder brugervenlighed og den bedst mulige løsning.

keyboard_arrow_up