Peter Buus Rasmussen

Area Manager

phone50557498

E-mail

Peter Buus Rasmussen

Siden 2003 har jeg arbejdet med salg og rådgivning inden for bygge- og produktionsbranchen. Deriblandt værktøj, maskiner og personlige værnemidler. Med en afstikker i 2009 til byggebranchen, som arbejdsmand, i et større entreprenørfirma på Sjælland, fik jeg endnu bedre indblik og erfaring i brugen af personlige værnemidler på arbejdspladsen. Samt hvorfor disse er så utroligt vigtige i vores dagligdag. Grundlæggende er det ofte dårlige vaner, sjusk og tidspres, som gør at arbejdsulykker opstår ud af ingenting. Disse ting vil jeg gerne være med til at ændre på, ved en god dialog med dig og dine medarbejdere.

De seneste 6 år har jeg så udelukkende fokuseret på salg af og rådgivning i brugen af personligt sikkerhedsudstyr for Stennevad. Jeg er bosat på Midtsjælland og bor derved centralt i forhold til min arbejdsplads, som er region Sjælland. Jeg sætter en ære i at besøge mine kunder, for at demonstrere og vise produkter, der kan være interessante og en hjælp i deres hverdag. Det er vigtigt for mig, at de folk, der bruger værnemidler i hverdagen, også ved, hvordan de bruger værnemidler korrekt og effektivt.

Jeg er til møde i Stennevad i Esbjerg cirka en gang om måneden, hvor jeg udveksler erfaringer og ideer med kollegaer. Ofte har vi også besøg af nogle af vores leverandører, så vi derved jævnligt bliver opdateret med de nyeste produkter, samt viden omkring nye sikkerhedsløsninger. En viden som jeg gerne deler med dig og dine medarbejdere. Som altid er det en fordel at have sit bagland i orden, og det har vi i Stennevad.

Som kunde hos Stennevad skal du betragte mig som din medspiller/kollega, og jeg vil hjælpe dig og dine kolleger med at finde de rigtige løsninger og det rigtige udstyr. Ved fælles hjælp kommer vi alle sikkert hjem til vores familier og dem vi holder af.

Så ring til mig

Mvh
Peter

keyboard_arrow_up