Jens Mortensen

Partner

phone23115124

E-mail

Jens Mortensen

Stennevad er en familievirksomhed, hvor mennesket er i fokus, det gælder både vores medarbejdere og i allerhøjeste grad vores kunder og samarbejdspartnere. Kort sagt servicesikkerhed og viden om personligt sikkerhedsudstyr til dig.

Jeg nyder hver dag den flade organisation, hvor der bliver samarbejdet på alle leder og kanter. Ideer bliver vendt og testet – og der er rummelighed til, at alle bidrager med deres evner til hverdagen. Jeg tror på, at hvis hver enkelt føler succes i hverdagen, så får vores virksomhed også succes. Og centralt for mig er, at vi hver dag kan mødes i virksomheden og glæde os til dagen og møde vores samarbejdspartnere og kunder med positivitet og samme åbenhed som vi praktiserer internt.

Med en udpræget sans for detaljer inden for, gør jeg mit til at bidrage overordnet til struktur og strategi i Stennevad. Min baggrund i Salg, HR og Økonomi giver mig muligheden for at have en hverdag, hvor jeg både taler med kunder, medarbejdere og leverandører, mens jeg samtidig kan være med hele vejen på den overordnede strategi og de tiltag, der skal optimere vores virksomhed og bringe den videre i fremtiden. Så bliver det da ikke bedre!

Jeg tror på, at en hverdag skal bestå af godt humør og højt engagement, for så ved jeg, at der skabes en helt unik form for dynamik og kreativitet.

Og med tanke på vores overordnede vision, så er vi sat i verden for at Redde dit liv med sikkerhed.

Jeg synes ikke det kan kommunikeres mere klart.

Ud over at være dedikeret til familievirksomheden, så er jeg også dedikeret til min fantastiske familie - min hustru gennem 8 år og vores 3 dejlige børn. Hvis tiden byder sig, så hopper jeg gerne i løbeskoene.

Jeg arbejder for at vi med sikkerhed og uden sidestykke er den bedste løsning på markedet med sikkerhed. Vi ses.

keyboard_arrow_up