Hans Laugesen

Servicetekniker

phone61204243

E-mail

Hans Laugesen

Jeg trives, når jeg mærker jeg har travlt. Og når en travl hverdag bliver farvet med gode kolleger og en behagelig, uhøjtidelig og social omgangstone, så motiverer det mig til ikke give op og give lidt ekstra til holdet Stennevad.

Som servicetekniker i faldsikringsafdelingen sker der hele tiden nye og spændende ting, der kræver løsninger, der igen stiller krav til mig om hele tiden at udvikle ny viden og erfaring. Der er mange regler og produkter at holde styr på. Så konstant efteruddannelse og diverse certificeringer er også en del af hverdagen.

Nogen vil kalde mig stædig, men jeg siger vedholdende. Det driver mig at blive udfordret og mit positive livssyn er altid med til at gøre hverdagen spændende og givende. Jeg ser aldrig problemer kun udfordringer. Vores opgaver kræver ofte en kreativ og fleksibel tilgang, da der altid er forskel på de projekter, vi skal arbejde med. Den konstruktive og positive dialog er altafgørende for at vi kan komme helt i mål sammen med vores kunder

I sidste ende kan det koste menneskeliv, hvis vores løsninger ikke holder. Det betyder også, at rådgivning om, hvad der er muligt i praksis, ofte er det første skridt i mit samarbejde med kunden. Faldsikring af mennesker er et voksende fokusområde og der er jeg og resten af Stennevad kun med til at levere de bedste og mest egnede montageløsninger til vores samarbejdspartnere.

På diverse uddannelseskurser rundt om i Europa møder jeg også kolleger fra hele verden. Og det er mange gange en øjenåbner at høre om udfordringer og løsninger som slet ikke er nået til vores lille del af verden endnu.

Fritiden deles mellem familie / venner og fritidsinteresser som kampsport (Jiu-jitsu) og min passion for flyvning med svævefly og enmotoret fly. Så både arbejdsmæssigt og i fritiden er jeg højt oppe.

keyboard_arrow_up