Berit Højlund

Bogholder

phone40245124

E-mail

Berit Højlund

Blæksprutte der er glad for at gå på arbejde hver dag – det er mig

Og det er mig, der styrer finanserne. Jeg er hård men yderst rimelig og giver min ærlige mening, hvis jeg bliver bedt om den. Jeg er forholdsvis ny i Stennevad, men har været tilknyttet firmaet gennem længere tid som bogholder. Min tilgang til arbejdet bliver ekstra god, hvis jeg som her befinder mig i et afvekslende og meget fleksibelt job, i et rigtig behageligt arbejdsmiljø med højt til loftet.

Jeg motiveres af vekslende arbejdsopgaver, der giver daglige udfordringer såsom udførsel af daglig ordretilgang, fakturering, bogføring, afstemninger, lønregnskab, lidt indkøb og lignende. Jeg kender til alle arbejdsgange fra første række og skal i realiteten bare have løst de opgaver, der kommer forbi mit bord.

Jeg har set det meste med min lange erfaring inden for regnskab og bogholderi, hvilket giver mig visse fordele, når jeg taler med mine kreditorer og debitorer. Fordele jeg selvfølgelig ikke vil røbe over for dig.

Som person sætter jeg en ære i ikke bare at sidde med hænderne i skødet, men være initiativrig samt ansvarsbevidst, loyal og pligtopfyldende. Påtager jeg mig ansvaret for en opgave, så skal den nok blive løst.

Jeg er altid glad og imødekommende over for kunder og mine kolleger, da jeg er tilhænger af at møde udfordringer lige på uden nogle former for forsinkelser, hvis de kan undgås. Jeg har min egen måde at gøre tingene på og den har virket indtil nu. Derfor har jeg heller ikke tænkt mig at stoppe nu.

Det sker da også, at jeg finder forklædet frem og bager lidt i fritiden. Så der kan da måske godt falde lidt kage til kollegerne, fra tid til anden, når jeg får bagt lidt for meget.

Kontant er ikke kun penge – men du kan regne med mig.

keyboard_arrow_up