Peli

Arbejdsbelysning på den fede og supermobile måde er en Peli arbejdslampe. Stennevad får lyset frem i ansigterne på dig og dine kolleger med den bedste belysning til arbejdsopgaven.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

Peli

Om det er udendørs belysning eller indendørs. En mobil led arbejdslampe genopladelig fra Peli er den eneste vej frem, når fremtidens arbejdsbelysning skal sikres. Den gamle halogen arbejdslampe er fortid med dens kabler og høje strømforbrug. Det ved de hos Peli, der hele tiden udvikler og kvalitetssikrer deres high end arbejdslamper, så du og kollegerne aldrig skal mangle lys på en arbejdsopgave.
Med gode muligheder for at indstille dit lys optimerer du på effektivitet og fokus. Derfor kan en Peli arbejdslampe på stativ nemt være en super god løsning for jer.

VI i Stennevad rådgiver i samarbejde med Peli kunderne til at kunne træffe et kvalificeret valg i forhold til forskellige faktorer, der spiller ind i en vilkårlig arbejdsopgave. 
Indendørs udendørs? Områdets størrelse? samt en masse andre småting, der kan forenkle og forbedre processen i at finde optimal belysning.

Håndværkere på byggepladser kan ikke undvære lys især om vinteren, hvor de mørke timer er mange. Hvorfor ikke opgradere til Pelis kvalitet, fordi det bare er en løsning for fremtiden. Genopladelig, kabelløs, effektiv, performance optimal. Du får det hele med Peli.

Vandtæt, robust og yderst pålidelig med en ekstra høj batterilevetid og ydeevne til krævende omgivelser og miljøer. Din Peli går ikke ned, fordi Peli sætter en ære i deres LED arbejdslygter.

Med mange års erfaring inden for personlig arbejdssikkerhed ved vi i Stennevad, hvor vigtig lyset er for at man kan være sikker på sit arbejde. Det nytter ikke at arbejde med mange ting, hvis man hele tiden skal kompensere for, at lygten svigter, er slidt eller ikke er kraftig nok til at få lyst ordentligt op i rummet. Derfor har vi valgt at levere Peli til dig. Kvalitet hele vejen til fyraften, så du kan komme sikkert hjem til familien. Vi redder dit liv med sikkerhed og god lyssætning sammen med Peli.

keyboard_arrow_up