Toggle Nav
Min indkøbskurv

Tilbehør

Her finder du tilbehør til skilte & mærkning

We can't find products matching the selection.

Stort udvalg af tilbehør til sikkerhedsskilte hos Stennevad

Her er tilbehøret der perfekt matcher dine godkendte skilte. Desuden tilbehør har vi afmærkningstape, afspærringssystemer samt selvlysende skilte, klistermærker og kegler til trafik.

Foruden vores velkendte skilte, er der også trafikskilte, jordspyd og deslige. Vi er aldrig for fine til at tage et produkt ind i varmen, hvis efterspørgslen er der og produktet har noget med arbejdssikkerhed at gøre.

Hvis du og kollegerne mangler beslag til jeres skilte, så er det hos os I kigger først. Vi har afspærringsbånd i rød og hvid plast på store ruller, så der er nok. Skal du bruge trafikkegler til at afmærke et arbejdssted, hvor der er risiko for at blive ramt af en bil, så er det hos Stennevad. Flere og flere kunder efterspørger sikkerhedsløsninger inden for vores tilbehør til sikkerhedsskilte, fordi deres kunder og omverdenen bliver mere og mere krævende i forhold til, hvordan der mærkes op og gøres opmærksom på farer og risici i forbindelse med arbejde og personlig sikkerhed.

Øg sikkerheden med Stennevad som sparringspartner

Vi redder dit live med sikkerhed – ikke bare med én ting, men med alt personligt sikkerhedsudstyr. Vores konsulenter er knivskarpe på at svare på lige netop dit behov for skiltning og tilbehør hertil. Vi går op i alle aspekter af din og kollegernes arbejdssikkerhed, hvilket også er med til at give jer det indtryk, at vi aldrig går på kompromis med reglerne inden for PPE og værnemidler samt skilte og tilbehør. Vore filosofi handler netop om samarbejde, så vi i fællesskab med kunderne finder frem til løsninger, der gør hverdagen mere sikker uden at gøre den mere bøvlet. Det er en hårfin balance, der ofte kan virke som umulig at udføre. Men det er vi specialister i. Så når du spørger os til råds om personligt sikkerhedsudstyr, er vi den bedste sparringspartner for dig.