Toggle Nav
Min indkøbskurv

Påbud

Her finder du skilte & mærkning omkring påbud

We can't find products matching the selection.

Følg loven med de korrekte påbudsskilte

Det er både lovpligtig men også sund fornuft at oplyse omkring påbud. Skilte med f.eks. hovedværn påbudt, øjenværn påbudt osv. Hos os er du sikker på at købe godkendt skilte efter gældende standard på området. Det blå og hvide skilt til gavn for alle, der skal gå omkring på eksempelvis en byggeplads eller i en produktionsvirksomhed. Om det så omhandler sko, høreværn eller briller. Vi bør altid se efter, hvilken skiltning, der ligger lige for, når vi bevæger os rundt. Et påbudsskilt er din og virksomhedens garanti for, at I har sikret jer at informere om diverse sikkerhedsregler inden for arbejdssikkerhed. Det hjælper med til en bedre forståelse for, hvilke farer man kan risikere at blive udsat for i løbet af arbejdsdagen. Påbudsskilte er tilstede alle vegne og vi støder på dem næsten dagligt allesammen. I Stennevad finder vi frem til dit behov for et påbudsskilt og så finder vi frem til, hvilket form og type, det skal være. Plast, vinyl eller aluminium. Det er nemlig ikke uvigtigt, hvordan og under hvilke forhold et påbudsskilt hænger.

Øg sikkerheden på arbejdspladsen med påbudsskilte

Vores erfaring med arbejdssikkerhed kan gavne de fleste af vores kunder. Også dig. Påbudsskiltene hjælper os til at manøvrere gennem en arbejdsdag fyldt med farer og problemer i forhold til arbejdsopgaver, der kræver koncentration og det rette udstyr. Den lige vej til mere effektiv sikkerhed er at få arbejdere til at se og anerkende påbud på en arbejdsplads. Først da kommer påbudsskiltene til deres fulde ret. Den gensidige professionelle respekt fra fagfolk gør påbuddene meget stærkere efterhånden som tiden går.

Selvfølgelig kommer vi ikke helt i mål med korrekt skiltning med påbudsskilte. Der kræves også en lille smule af de berørte parter. De skal også motionere de små grå, så de tænker over, hvilke risici de undgår ved at følge påbuddet.