Toggle Nav
Min indkøbskurv

Henvisning

Her finder du skilte & mærkning med henvisninger

We can't find products matching the selection.

Sørg for synlig og korrekt skiltning med henvisningsskilte

I en katastrofe eller ulykkessituation er det vitalt at der er nødvendig og korrekt skiltning af bl.a. flugtveje. Vær sikker med vores udvalg af godkendte skiltning efter gældende standard. De grønne skilte er alle steder, hvor der er bygninger til mange mennesker. Hvad enten det er offentligt eller privat, så er der henvisningsskilte overalt. Nødudgang, Exit, samlingspunkt og så videre. Henvisningsskilte er til gavn for alle, så derfor sætter vi i Stennevad en ære i at kunne yde den rette service og hjælp, så vi kan få dig og kollegerne dækket ind med henvisningsskiltet, der passer til jeres behov. Grønt og standardiseret skilt til de fleste situationer, der kræver henvisninger. Vores erfarne samarbejdspartner JO Safety her gennem mange år arbejdet sig frem mod en god og solid portefølje af henvisningsskilte til alle typer kunder. Om det er folkeskolen eller smedevirksomheden, så er der et henvisningsskilt, der passer i form og materiale til en henvisningsopgave.

Stort udvalg af skilte til forskellige situationer

Vi ser på alle forespørgsler og skiltebehov med samme respekt i Stennevad. Der er ikke noget skilt, der er for mærkeligt. Så længe antallet er med. Vi giver selvfølgelig de store fordele, når mængderne stiger, hvis potentiale for placering af henvisningsskilte er stort. En byggeplads har dem, kontoret har, produktionsvirksomheden har. Om det er et skilt til en hjertestarter eller en simpel pil, så er der mange steder krav til dine henvisningsskilte. Ligesom på mange andre områder inden for arbejdssikkerhed og sikkerhedsudstyr, så ændrer kravene sig også løbende til skiltes farver og udformning samt generelt design.

Få hjælp og rådgivning af Stennevad til henvisningsskilte

Alle disse ting kan være svære at holde styr på for de fleste, der har mange andre ting i hverdagen. Men lad du nu Stennevad om at guide dig gennem junglen af henvisningsskilte og anden kommunikation, der involverer sikkerhed for dig og kollegerne.