Toggle Nav
Min indkøbskurv

Forbud

Her finder du skilte & mærkning omkring forbud

We can't find products matching the selection.

Find det rigtige forbudsskilt hos Stennevad

Når du står og skal sørge for at jeres rygepolitik bliver overholdt kan det være nødvendigt at skilte med rygning forbudt skilte med mere. Derfor kan du hos os få skilte & mærkning der klarer en hård hverdag. Når noget er forbudt, så viser vi det med et korrekt forbudsskilt. Sikkerhed på byggepladsen kræver ofte skilte i form af dem til forbud. Adgang forbudt, indkørsel forbudt og så videre.

Stennevad kan forsyne din virksomhed med forbudsskilte til alle formål. Vi samarbejder med JO Safety, der gennem mange år har produceret skilt og sikkerhedsskilte til det danske marked. Vores tilgang er den samme uanset kunden. Vejledning og rådgivning skal være præcis og grundig. Forbudsskiltet har en vigtig funktion. Det skal holde folk fra noget. Derfor er det også en ret kendt type skilt i lige netop Danmark, hvor så mange kender til betydningen af forbudsskilte. Kend den på rød hvid og sort farve. Vores udgaver er næsten utallige. Fra standard- til specialskilte. De fås i forskellige former og i forskelligt materiale som eksempelvis aluminium, plast og vinyl. Vi tager din hverdag seriøst. Det betyder derfor også, at hvis skiltning med forbudsskilte hører med til dit arbejde, så forsyner vi dig og kollegerne.

Få råd og vejledning til korrekt skiltning ved forbud

Der er intet mere adeligt end at vise med korrekt skiltning, at en eller flere ting er forbudt. Vi lægger ikke fingre imellem, når der skal skiltes. Vi er din leverandør af forbudsskiltet, du står og mangler for at chefen og arbejdstilsynet bliver glade. Så hvorfor ikke bare få det på plads med et forbudsskilt eller mange leveret hurtigt og præcist af Stennevad. Vores kundeservice hjælper dig hele vejen og vi redder dit liv med sikkerhed. En arbejdsplads har brug for skilte. Det kan vi klare dag til dag i de fleste tilfælde, hvor der efterspørges forbudsskilte.