Toggle Nav
Min indkøbskurv

Brand

Her finder du skilte & mærkning omkring brandskilte

We can't find products matching the selection.

Nem og sikker adgang til brandmateriale

Én ting er at have sit brandmateriel i tiptop orden, noget helt andet er at det er tilgængeligt og let og hurtigt at finde i en nødsituation. Derfor fører vi en række brandskilte og andet i skiltning af brandmateriel, så I altid kan finde jeres udstyr hvis ulykken sker. De er selvfølgelig alle godkendt efter gældende standard.

I Danmark fokuserer vi ekstra meget på at være sikker. Det gælder også med hensyn til at være forberedt på ulykken, hvis den indtræffer. Er du og dine kolleger klar? Stennevad kan hjælpe jer i mål med skiltningen, så du i hvert fald kan forberede dig på en eventuel farlig situation. Brandskilte er lovkrav og skal være tilstede rigtigt mange steder i dag. Vi sætter vores lid til, at vi kan finde hjælp og sikkerhedsorientering alle de steder, hvor vi færdes i dagligdagen. Brandskilte er voksende billede på virksomheder institutioner og eksempelvis skibe. Blot for at nævne nogle få placeringssteder for brandudstyr og den skiltning med brandskilt, der medfølger.

Få rådgivning til køb af brandskilte hos Stennevad

Køb af brandskilt skal ikke være bøvlet. Derfor kan du med få informationer komme til mål med hjælp fra kundeservice i Stennevad. Vi har et langt samarbejde med JO Safety, der længe har leveret alt inden sikkerhedsskilte af plast, aluminium og eller vinyl. Uanset overflade, så har vi et skilt, der passer.

Din sikkerhed for at kunne komme hjem til familien hver dag af hænger af, at vi alle spiller efter de samme sikkerhedsregler. Det gælder selvfølgelig også med hensyn til brandskilte. Skiltningen skal være i orden, så vi undgår unødvendige farlige nødsituationer, fordi der ingen skilte er eller fordi de viser det forkerte.

Vi i Stennevad kundeservice hjælper virksomheden til at opfylde alle krav inden for brandskilte, skilte til brand og i tilfælde af brand.