Toggle Nav
Min indkøbskurv

Advarsel

Her finder du skilte & mærkning omkring advarsler og advarselsskilte

We can't find products matching the selection.

Køb godkendte advarselsskilte og øg sikkerheden

Vi sælger flere slags sikkerhedsskilte – heriblandt advarselsskilte. Disse er tydelige og nødvendige på mange arbejdspladser i dag. Skiltning om farer og farlige genstande er blevet et lovkrav og skal efterleves på stedet. Skiltene skal være godkendt og opfylde gældende regler, så de beskriver de rigtige ting. Alle skiltene du ser her på siden, er godkendt efter gældende standard.

Et advarselsskilt skal gøre dig opmærksom på mulige farer, der lurer på dig i et rum eller et område. Advarselsskiltet skal med sin gule iøjefaldende farve råbe dig op, inden du gør noget decideret forkert. Sprængfare, eksplosionsfare, trykflasker og lignende advarsler er der ofte behov for mange steder. Dit advarselsskilt skal advare folk så præcist som muligt. Den tunge vej er den, der skal tages bagefter, hvis ting er gået galt på grund af dårlig skiltning med advarselsskilt.

Få hjælp til sikkerhed og lovgivning til korrekt skiltning

På mange arbejdspladser i dag er almen skiltning en selvfølgelighed. Men selv på et så snævert område som sikkerhedsskilt, så er der hele tiden regler, standarder og generelle produktkrav, der ændrer sig. Sammen med JO Safety har Stennevad opbygget en solid base inden for sikkerhed og skiltning på den rigtige måde med de rigtige skilte. Vi rådgiver og sælger, men er aldrig bange for at komme med den ærlige mening, hvis du som kunde er på vej ned ad en helt igennem ufornuftig vej. Dine advarselsskilte skal passe til dit behov, hverken mere eller mindre. Vi sørger for din sikkerhed hele vejen og redder dit liv med sikkerhed.

Skræddersy din løsning til advarselsskilte hos Stennevad

Den stensikre vej til anerkendelse fra kunder, myndigheder og ledelse er at have skiltningen på plads. Vi leverer i aluminium, plast og vinyl. Formen på advarselsskiltet kan være trekantet eller firkantet med tekst. Forskellige størrelser er selvfølgelig også en mulighed. Det skal passe til dine ønsker og indlysende behov.