Pandelamper

Her finder du pandelamper til alle formål. Disse er perfekte når du skal arbejde med begge hænder, men stadig har brug for lys. Vores udvalg af pandelamper spænder bredt, som alle er i rigtig god kvalitet. Se vores udvalg af pandelamper på denne side.

Hav hænderne fri

Til alle opgaverne, hvor man behøver hænderne fri. Og når det ser allermørkest ud, kan pandelamper være løsningen for håndværkere og specialister, der er afhængige af at have begge hænder til en arbejdsopgave. Pandelygter vinder mere og mere frem på landets arbejdspladser. Og kombineret med moderne Led teknologi bliver pandebelysning en selvfølge for mange, når de arbejder. med bare nogle få gram på hovedet eller på sikkerhedshjelmen er du altid assisteret af høj og effektiv belysning uanset hvor mørkt der er, hvor du arbejder.

Brands i verdensklasse

Med pandelygte leverandører som Coast, Petzl og Led Lenser dækker vi alle kunders behov fuldstændigt, når det gælder om at finde pandelampe led, pandelygte eller pandelampe genopladelig. Få et pandelampe tilbud, du ikke kan afslå, forbi vi samarbejder med folk, der ved, hvad det handler om, når det drejer sig om Led arbejdslys til hovedet.

Få dit Petzl pandelampe tilbud hos Stennevad og vi garanterer dig service, knowhow og kvalitetsprodukter som Petzl Tikka eller en Led Lenser h7 2 eller Coast lygten, der holder maks.

Undgå ulykker i mørket

Led Lenser seo 5 er også en yderst populær og med i kategorien som bedste pandelampe. Vi stræber altid efter at yde dig og dine kolleger den bedste service, fordi det handler om personlig arbejdssikkerhed. Med den rigtige pandelygte sikrer du dig selv de rigtige arbejdsbetingelser, så du kan koncentrere dig og undgå farlige situationer, der kan føre til uheld. Uheld der i sidste ende kan koste menneskeliv. Vi redder dit liv med sikkerhed og sørger for at du kan komme sikkert hjem til familien efter fyraften. Det handler om lumen og mobilitet, når du skal have en lygte. Den skal sidde let på hovedet og lyse tilstrækkeligt og i lang tid. Den teknologi er i dag så veludviklet, at vi kan give dig lige, hvad du kræver inden for pandelygter.

keyboard_arrow_up